architect
in evenementen

Ons verhaal

Mensen verrassen, raken, inspireren en met elkaar verbinden. Daar draait het om bij een evenement. Maar de impact ervan staat of valt bij een creatief passend concept, goed projectmanagement en een strak georganiseerde productie. En dát kun je aan Promissio overlaten.

Promissio neemt de complete organisatie van een evenement uit handen. Van creatief ontwerp tot perfecte bouw en uitvoer. Altijd binnen gestelde deadlines en budget. Continu sturend op kosten en resultaat. Daarbij zijn jouw (commerciële) doelstellingen het uitgangspunt.

De combinatie van specialistische kennis van het marketing & communicatie vak en de meer dan 15 jaar ervaring in de organisatie van evenementen, maakt dat Promissio vele eventsuccessen op haar naam heeft staan. Doordat Promissio zich heeft omringd met een groot netwerk van (freelance) creatieven, specialisten en toeleveranciers, krijg je altijd van alles het beste.

Met persoonlijke betrokkenheid, creativiteit en oog voor detail zorgt Promissio ervoor dat jouw klanten, partners of medewerkers in de spotlight komen te staan. Met als doel alle verwachtingen te overtreffen en een onvergetelijk evenement neer te zetten.

Aannemer. Uitvoerder.
Op locatie of op afstand.

Projecten

We hebben de afgelopen jaren mooie evenementen mogen opzetten en uitvoeren. In opdracht van een klant of op eigen initiatief. Van groot tot klein, van zakelijk tot sportief, van uitbundig tot ingetogen. Op welke we het meest trots zijn? Op allemaal! Het gaat namelijk niet om de grootte van een evenement of om wie de leukste klant is, maar om de impact die het evenement heeft gehad.

 

Conceptueel denken.
Creativiteit. Perfectie.

Persoonlijk

Bibian van Drie, de drijvende kracht achter Promissio, studeerde in 1998 af. Met haar diploma Commerciële Economie; International Marketing Management op zak, startte zij als Product Marketing Manager bij een financiële instelling. Twee jaar later overhandigde Bibian haar ontslagbrief om haar droom te gaan verwezenlijken; werken als zelfstandig professional. Als eerste ging zij aan de slag als interim Marketing Manager bij diverse bedrijven. In de jaren die volgden kon Bibian al proeven van het evenementenvak en in 2002 kreeg zij bij SAP Nederland het ‘evenementenvirus’ echt te pakken. Een logische stap was haar eigen bedrijf Promissio in 2006 met de focus op de organisatie van zakelijke evenementen. Bibian begeleidt dagelijks projecten, van klein tot groot, van simpel tot complex en altijd van a tot z. Concepten bedenken, organiseren, plannen, monitoren, improviseren en aansturen zijn hierbij de kernactiviteiten. Enkele mooie mijlpalen:

 

 • Vrijwilligerswerk ChildTRAC - Promissio

  Vrijwilligerswerk 2011 – 2015

  ChildTRAC, een prachtige stichting die kinderen de kans geeft om in een veilige omgeving op te groeien. Bibian heeft voor ChildTRAC vrijwilligerswerk in Nederland en Thailand gedaan. Een hele bijzondere periode.

 • Freelance MarCom & Event Manager 2006 - Promissio

  Freelance MarCom & Event Manager 2006 – heden

  Al meer dan 10 jaar zelfstandig ondernemer. Een diversiteit aan opdrachten. Klanten om trots op te zijn. Op naar de volgende mijlpaal!

 • Projectmanager MarCom SAP - Promissio

  Projectmanager MarCom 2002 – 2006

  Bibian kreeg het evenementenvirus echt te pakken bij SAP Nederland. Zij was hier verantwoordelijk voor o.a. de organisatie van de VNSG | SAP Gebruikersdagen, een 2-daags congres met groot feest voor ruim 2.500 bezoekers.

 • Product Marketing Manager SNS Bank - Promissio

  Product Marketing Manager 1998 – 2000

  De eerste baan na haar studententijd. Bibian vervolgde haar loopbaan bij SNS Bank, waar de zakelijke tak nog in de kinderschoenen stond. ‘Beurs Geldzaken’ was haar allereerste evenement. Dat proefde naar meer!

 • Diploma Commerciële Economie, Internationaal Marketing Management - Promissio

  Diploma Commerciële Economie, Internationaal Marketing Management 1994 – 1998

  De eerste kennismaking met het marketing vak. Niet alleen vanuit de studieboeken, maar ook in de praktijk. Als Marketingmedewerker bij SNS Bank. Om direct het geleerde in de praktijk te brengen.

Binnen deadline en budget.
Boven verwachting.

Onze klanten

Wat zijn we blij met onze klanten. En met het vertrouwen dat ze ons geven. Om een evenement te mogen organiseren, dat impact heeft. Op de organisatie, de klanten en de medewerkers. Het gevoel van de juiste keuze. Het gevoel van trots. En dat wij hieraan mogen bijdragen, is heel bijzonder.

"Bibian is als projectmanager al vele jaren verantwoordelijk voor het VNSG Congres. Zij doet dat met veel enthousiasme en professionaliteit. Enthousiasme betekent voor mij een positieve instelling zelfs na zo veel congressen die soms een herhaling van zetten lijken. Professionaliteit betekent voor mij de instelling om continu te willen verbeteren en ons als opdrachtgever ook aan te sporen om te verbeteren. Voor mij als directeur van de VNSG en eindverantwoordelijke ontzorgt zij me echt door de hoofdlijnen te bespreken, de mensen en leveranciers goed aan te sturen en alle details van zo’n congres tot in de puntjes te regelen."

Rob van der Marck, Directeur VNSG

"Bibian is een echte professional en één van de beste die je kunt vinden in haar vak. Ze verdiept zich goed in de klantwens, werkt bijzonder zorgvuldig en hanteert een pragmatische aanpak. Ze denkt mee en komt met suggesties die een evenement net dat beetje extra geven. Ze werkt niet alleen strak binnen een gesteld budget, het lukt haar ook telkens weer om er meer rendement uit te halen dan vooraf voorzien. Ze is punctueel en bovenal een ontzettend prettig mens om mee samen te werken!"

Martijn Versteegen, Marketing Directeur, LeasePlan Nederland

"Volledige projectcontrole, 100% gedreven & gecommitteerd, duidelijke communicatie en een kei in planning. Deze kernkwaliteiten van Bibian waren medebepalend voor het succes van de organisatie van het VNSG|SAP-gebruikerscongres!"

Cees Kardolus, voormalig Marketing Directeur, SAP Nederland

"Ik heb met veel plezier met Bibian samengewerkt tijdens diverse MarCom projecten en events bij o.a. SNS Bank, Van Lanschot Bankiers en Van Lanschot Chabot. Ze heeft onder andere de Pro-Am van de Van Lanschot Masters en de introductie van het SFN Springpaardenfonds zeer succesvol neergezet. Wat haar manier van werken vooral bijzonder maakt, is dat ze een enorm goed gevoel voor detail heeft, snel en flexibel kan zijn en toch het overzicht houdt. Bibian verrast je met originele ideeën en zorgt altijd voor optimale kwaliteit. Een aanrader voor iedereen die iemand zoekt met veel ervaring op zowel het gebied van MarCom projecten als evenementen voor diverse branches."

Marloes vollenbroek, voormalig strategy & communication projectmanager for the board, van lanschot

"Bibian is door mij ingehuurd tijdens een onderbezetting op de afdeling Marketing & Communicatie grootzakelijke markt. Tijdens de piekperiode waarin veel marketingactiviteiten plaatsvonden heeft zij zich bewezen door zeer snel ingewerkt te raken en zelfstandig de benodigde activiteiten op te pakken en op tijden en binnen budget uit te voeren. Ze is accuraat, creatief en daarbij een zeer plezierige persoonlijkheid. Ik kan Bibian van harte aanbevelen voor grote, complexe projecten."

Jan Posdijk, voormalig Head of Communications, Rabobank Corporate Clients

"Bibian blinkt uit in haar werk door haar zeer strak georganiseerde events. Ze is erg grondig in de voorbereiding en weet daardoor evenementen binnen het budget en gestelde timeframe op te leveren met een nog beter dan verwachtte kwaliteit. Daarnaast is Bibian een fijne persoonlijkheid om mee te werken en schakelt moeiteloos met eigen medewerkers. Een professional!"

Rob Keulemans, voormalig Marketing Directeur, LeasePlan Nederland

Op een mooie samenwerking!

Contact

Organisatie van een evenement? Overbrugging van zwangerschapsverlof? Tijdelijke ondersteuning in drukke tijden? Een bestaand project reviewen en kosten besparen? Neem contact op met Promissio voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking. Wij kijken ernaar uit om met jou te mogen samenwerken!